KONOPLJINO ULJE 250 ml i 500 ml

78.00 kn (10.35 €) 139.00 kn (18.45 €)

KONOPLJINO ULJE – HLADNO PREŠANO ( CANNABIO – HRVATSKA )

250 ml i 500 ml

Opis

KONOPLJINO ULJE – HLADNO PREŠANO I PRIRODNO FILTRIRANO ČIME SU SAČUVANI SVI KORISNI SASTOJCI POPUT ESENCIJALNIH MASNIH KISELINA, VITAMINA I MINERALA.

GOTOVO 80% MASNIH KISELINA U ULJU SU OMEGA-3 I OMEGA-6 VIŠESTRUKO NEZASIĆENE MASNE KISELINE I TO VEĆINOM U SVOJEMU ESENCIJALNOM OBLIKU:OMEGA-6 LINOLNA MASNA KISELINA (LA) I OMEGA-3 ALFALINOLENSKA KISELINA (ALA). OMEGA-3 I OMEGA-6 MASNE KISELINE NEOPHODNE SU ZA ODRŽAVANJE UREDNOG METABOLIZMA STANICA, FUNKCIONIRANJE I RAZVOJ MOZGA I ŽIVČANOG SUSTAVA I IZGRADNJU ZDRAVIH STANIČNIH MEMBRANA.OMEGA-6 I OMEGA-3 SADRŽANE SU U ULJU KONOLJE U OMJERU 3:1 ŠTO GA ČINI IDEALNIM ZA LJUDSKI ORGANIZAM, TE GA STOGA PREPORUČUJE I SVJETSKA ZDRAVSTVENA ORGANIZACIJA.

ULJE KONOPLJE JE JEDINO JESTIVO  ULJE KOJE SADŽI GAMALINOLENSKU MASNU KISELINU ( GLA ), SADRŽANU I U MAJČINU MLIJEKU, TE OMEGA-3 STEARIDONSKU MASNU KISELINU ( SDA) ČIJE SINTEZE U ORGANIZMU SE SMANJUJU STARENJEM, LOŠIM ŽIVOTNIH NAVIKAMA ILI USLIJED POJEDINIH BOLESTI.

ULJE KONOPLJE SE MOŽE UPOTREBLJAVATI NA NAČIN IZRAVNOG UNOSA U ORGANIZAM ( POPITI ), KAO DODATAK HRANI ( SALATE, JUHE I DR. ) I ILI IZRAVNIM NANOŠENJEM NA KOŽU, KOSU I VLASIŠTE.

KAO TRETMAN LJEPOTE: SADRŽI I OMEGA-9 ŠTO DAJE VLAŽNOST KOŽI, ČISTI JE I ČINI ZDRAVIJOM. REDOVITA UPOTREBA UČINIT ĆE VAŠU KOŽU MEKŠOM, VAŠU KOSU DEBLJOM I SJAJNIJOM, TE VAŠE NOKTE ČVRŠĆIMA. SADRŽI ZNAČAJNU KOLIČINU AMINOKISELINA I VITAMINA E ŠTO GA ČINI PRIRODNIM ANTIOKSIDANSOM.

KAO TRETMAN ZDRAVLJA: BROJNA SU ZNANSTVENA ISTRAŽIVANJA VEZANA ZA DJELOVANJE MASNIH KISELINA SADRŽANIH U ULJU KONOLJE, A VEZANO ZA USPOSTAVLJANJE NORMALNE RAVNOTEŽE U ORGANIZMU I JAČANJE IMUNITETA.

ZEMLJA PORIJEKLA – HRVATSKA

Dodatne informacije

Litre

250 ml, 500 ml