Trgovina

Opis

JAVOROV SIRUP JE POTPUNO PRIRODNI ZASLAĐIVAČ. DOBIVA SE OD POSEBNE VRSTE JAVOROV DRVETA KOJE SADRŽI NAJVEĆU KOLIČINU ŠEĆERA. TIJEKOM ZIME, JAVOROVO STABLO SE BUŠI I IZ NJEGA CURI SOK KOJI SE SKUPLJA. ZATIM SE KUHA SVE DOK NE POSTANE GUSTOĆE MEDA, A BOJOM MOŽE VARIRATI OD TAMNO SMEĐE DO SVJETLO SMEĐE.DODATAK JE SLATKIM I SLANIM JELIMA, KORISTI SE ZA PRIPREMU SVIH POSLASTICA, RAZNIH SIROVIH I PEČENIH KOLAČA. ODLIČAN JE ZA DETOKSIKACIJU ORGANIZMA, JER OMOGUĆAVA IZBACITI DUGO GOMILANE NASLAGE U CRIJEVIMA.POSJEŠUJE PROBAVU, UBRZAVA METABOLIZAM I DOPRINOSI ZDRAVLJU JETRE. JAČA IMUNITET, TE POMAŽE U BORBI PROTIV VIRUSA I BAKTERIJA. MOGU GA KORISTITI I DIJABETIČARI, JER SMANJUJE RAZINU KOLESTEROLA U KRVI, TE POZITIVNO UTJEČE NA RAZINU ŠEĆERA U KRVI I SRCE.